Emas sebagai penyimpan sebenar nilai kekayaan

Tips membeli dan menyimpan emas



Buy gold bars and coins instead of jewelry for investment. You may not get a good price for jewelry because of making and processing charges involved in it.

Look for hallmark or BIS sign on gold bars and coins. It is a sign of quality and purity.

Buy physical gold only from a well-known dealer or bank.

Gold should be viewed as a long-term investment.

Gold investors should not be "buy today and hope to make money tomorrow".

Gold should be seen as a store of value and insurance for your portfolio. When you buy insurance, you are not expecting to die tomorrow.


=================================================================================

Berminat untuk menjadi Dealer. PG?...hubungi saya khairul (+6012-989 7399) insya Allah saya akan bantu dari A - Z ...
===============================================================================

Promosi Dealer RM20,000.00

Pada hari Rabu 27 Okt 2010, Public Fine Gold International melanjutkan lagi promosi Dealer 20K.



Promosi ini dilanjutkan untuk tempoh 2 bulan lagi iaitu sehingga penghujung Disember 2010. Jadi, kepada sesiapa yang pernah menyimpan hajat untuk menjadi Peniaga Emas Public Gold, anda boleh hubungi saya @012-9897 399. Emas adalah sesuai untuk dibeli pada setiap masa dan sejarah harga emas tpada ahun lepas meningkat sehingga 37% dan pada tahun ini, harga emas telah meningkat lagi sehingga menghampiri 30%

Kenapa Perlu Rebut Peluang Ini?

Seperti yang telah saya jelaskan sebelum ini...Fahami ini betul2 sebelum membuat tafsiran. Modal 20k tu bukannya anda bayar tanpa mendapat apa2, tetapi anda akan dapat emas yang juga bernilai 20k. Tidak seperti kebiasaannya untuk menjadi Dealer anda perlu membeli set yang saya sebutkan di atas, tetapi kali ini anda cuma perlu membuat pilihan emas jenis apa yang anda mahukan, asalkan nilainya sampai atau lebih daripada 20k, secara automatiknya anda telah bergelar Dealer Public Gold yang sah! So, di mana kerugian anda? Ingat, Public Gold menjamin ketulenan emasnya. Dan emas yang dikeluarkan cuma jenis 999 dan 916. Jadi anda tak perlu risau jika selepas anda dapat emas tu, tiba Public Gold tutup kedai (hehe..katakanla ye). Andai terjadi macam ni, anda tak perlu susah payah pergi cari Public Gold, sebab emas anda yang bernilai 20k itu masih berada di tangan anda dan ianya diterima di mana-mana sahaja kedai emas. Kedai emas mana yang tak mahu beli emas kedai lain?

Public Gold memberi peluang untuk anda menjual emas keluaran mereka sendiri. Setiap jualan yang anda buat, anda akan mendapat komisen sebanyak 1.5%. Menarik bukan? Di samping boleh meniaga dan meraih komisen, anda sebenarnya mempunyai peluang untuk membuat keuntungan sehingga hampir 6% dari hasil jualan. Sebarang persoalan boleh lah hubungi saya.

Assalamualaikum warahmatullah dan salam sejahtera. Harap kita semua sihat sejahtera dan berada di dalam rahmat Allah sentiasa.

Sebenarnya sudah hampir setahun perkara yang sangat mengembirakan telah diwar-warkan dan saya ingin berkongsi bersama anda semua terutama bagi peminat, pelabur dan penyimpan emas (gold bullion/wafers collectors).

Public Gold menawarkan peluang perniagaan kepada individu untuk menjadi agen mereka dengan modal yang sangat berpatutan iaitu nilaian dalam kurang lebih 250g emas sahaja (RM20,000.00) bergantung kepada harga emas semasa.

Saya berpendapat peluang yang ditawarkan ini adalah sangat menarik dan perlu direbut secepat mungkin.

Imbasan kembali tentang Public Gold.

Pada 4 November 2008, Public Gold telah menawarkan peluang kepada individu, syarikat dan koperasi untuk menjadi agen mereka.

Namun modal yang diperlukan adalah tinggi, sekitar RM250,000. Jadi ia sedikit sebanyak menjadi halangan kepada mereka yang berminat untuk menceburi business emas ini, walaupun ianya adalah perniagaan yang menguntungkan.

Sekarang modal agen hanyalah RM20,000.

Public Gold telah membuka peluang menjadi agen kepada mereka yang berminat dengan modal yang minima. Sekarang, dengan modal RM20,000.00 anda sudah boleh menjadi agen Public Gold dan boleh mulakan perniagaan emas anda sendiri. RM20,000.00 tersebut adalah untuk belian stok emas 999.9 (starter kit - seperti gambar sebelah kiri ni) Public Gold, contohnya gold wafer 100 gram, gold wafer50 gram, gold wafer 20 gram dan dinar emas 916 (1 dinar, 5 dinar dan 10 dinar).





Pada pendapat saya modal tersebut adalah sangat berpatutan bagi business emas ini. Satu peluang keemasan yang perlu direbut segera.

Dengan menjadi agen Public Gold anda boleh membeli dan menjual produk-produk keluaran Public Gold seperti:

Gold wafer 20 gram

Gold wafer 50 gram

Gold wafer 100 gram

Gold Coin 50 gram

Dinar Emas (1 Dinar, 5 Dinar dan 10 Dinar)



Kesemua produk Public Gold adalah untuk pelaburan emas, senang dijual dan perbezaan antara harga belian/jualan lebih rendah. Very hot item



Gold Bar 20 gram, 50 gram dan gold coin 50 gram


1 Dinar, 5 Dinar dan 10 Dinar Emas 916 (22K)

Kebaikan menjadi agen Public Gold.

1. Produk Public Gold sangat mudah untuk dijual. Ini kerana Public Gold menjual emas pelaburan dengan harga yang lebih rendah berbanding harga di kedai emas. Perbezaan diantara harga belian dan jualan adalah sangat kecil iaitu di sekitar 5% - 6% sahaja berbanding dengan kedai-kedai emas diantara 10% - 18%.

2. Gold bar Public Gold tetap diterima walaupun tercalar, bengkok, kemek asalkan beratnya tetap sama (tidak berubah). Jadi, peace of mind kepada pembeli emas Public Gold ni.

3. Stok yang sentiasa ada. Walau harga emas naik atau turun, kita tetap boleh order daripada Public Gold. Tidak pernah mereka cakap stok tak ada. Stok sentiasa ada.

4. Agen diberi pamplet secara percuma oleh syarikat PG. Jadi senang untuk kita buat promosi.



Dengan pamplet, Senang sikit nak promote.

Target Jualan Bulanan.

Bagi agen yang baru dilantik, terdapat target jualan bulanan iaitu RM20,000 sebulan. Ini adalah untuk memastikan agen-agen yang dilantik memberikan komitmen di dalam business ini, bukan semata-mata hendak membeli emas dengan harga diskaun. Bagi saya, sales RM20,000 sebulan memang mudah untuk tercapai jika berusaha lebih sedikit, yang penting kesungguhan dan minat yang mendalam perlu ada dalam diri agen masing-masing

Kesimpulan.

Ini adalah satu peluang keemasan yang terbaik. Jika anda mempunyai modal RM20,000.00 dan juga berkeinginan untuk mencari peluang perniagaan yang menguntungkan, maka menjadi agen Public Gold merupakan pilihan yang terbaik. Bukan sekadar mendapat keuntungan, malahan menyediakan ruang dan peluang bagi kita untuk berkongsi ilmu berkenaan kepentingan emas dengan masyarakat di luar sana. Kita beroleh keuntungan, mereka beroleh manfa'at dari ilmu yang kita berikan, sama-sama mendapat keuntungan dan manfa'at.

Jika berminat,
Hubungi saya Khairul Annuar Ismail (PG000203) nuar96@yahoo.com

Jika anda berminat untuk menjadi agen Public Gold walaupun anda tidak dapat menyediakan modal sebanyak RM20,000.00, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar pertanyaan ke email nuar96@gmail.com ataupun letakkan di bahagian komen atau call me@++6012.9897.399. Saya amat berbesar hati sekiranya dapat membantu anda menjadi usahawan emas yang berjaya.

Apa tunggu lagi, rebutlah peluang ini sekarang!



Sunday, August 16, 2009

Zakat for Gold...

The second important duty of servanthood is zakat. God's Messenger, who depicts prayer as Islam's pillar or support, describes zakat as its bridge (Canan, ibid., 6:346), for zakat not only brings the social strata closer to each other and fills in the gaps between them and their members, but also stops such gaps from forming.
Zakat means purity and growing. Since it purifies wealth and people's attachment to it, and causes both it and Muslims to grow in purity and sincerity, the Qur'an calls it zakat (or the prescribed alms):

(O Messenger,) take alms (prescribed or voluntary) out of their wealth so that you may cleanse them thereby and cause them to grow in purity and sincerity, and pray for them. Indeed your prayer is a source of comfort for them. God is All-Hearing, All-Knowing. (9:103)

Taking into account its very nature, zakat constitutes one of Islam's five pillars. It is associated with prayer (salat) in 82 Qur'anic verses. God, the Exalted One, prescribed it in His Book (the Qur'an), His Messenger corroborated it by his sunna, and the Muslim community by consensus upheld it. Ibn 'Abbas reported that when the Prophet sent Mu'adh ibn Jabal to Yemen (as its governor), he said to him:

You are going to a people who are People of the Book. Invite them to accept the shahada: that there is no deity but God and I am His Messenger. If they accept and affirm this, tell them that God, the Glorious One, has enjoined five prayers upon them during the day and night. If they accept that, tell them also that He has enjoined sadaqa (meaning zakat) upon their assets, which will be taken from the rich of the (Muslim) community and distributed to the poor. If they accept that, refrain from laying hands upon the best of their goods and fear the cry of the oppressed, for there is no barrier between God and it. (Bukhari, "Zakat," 1:41; Muslim, "Iman," 31.)

Many verses exhort Muslims to pay zakat and forbid hoarding wealth. For example:

The believers, both men and women, they are guardians, confidants and helpers of one another. They enjoin and promote what is right and good and forbid and try to prevent the evil. They establish the prayer in conformity with its conditions, and pay the zakat (prescribed purifying alms) fully. They always obey God and His Messenger. Those are the distinguished ones whom God shall treat with mercy. Assuredly, God is the All-Honored with irresistible might, All-Wise. (9:71)

and:

Those who hoard gold and silver and do not spend it in God's way (to exalt His cause and help the poor and needy: O Messenger,) give them the glad tidings of a painful chastisement. (9:34)

Who Must Pay
Zakat must be paid by every free Muslim, man or woman, who has a nisab (the required amount of wealth). As for the insane and children who have a nisab, if their wealth is under disposal or in circulation, their guardians pay it on their behalf. If a person dies before paying it, it must be taken from the estate before paying off any debts, if there are any, and the heirs share the inheritance.

Conditions for Nisab. Nisab is conditioned by the following:

  • Nisab is the amount of wealth remaining after meeting all expenses for such vital necessities as food, clothes, housing, and a mount. Thus, one does not have to pay zakat on what he or she needs to make a living, such as tools or machines related to carpentry, farming, tailoring, or working as a doctor. All debts are subtracted from one's wealth. If one has enough secured credit to pay off the debt, it is added to one's wealth, and if the resultant wealth reaches the nisab, one must pay zakat.
  • For many items subject to zakat (e.g., money, gold, silver, and cattle), a full year of the Islamic calendar should pass, starting from the day of the nisab's possession. If the wealth possessed decreases during the year but is still possessed one year later, zakat must be paid. What matters is the availability of nisab at the beginning and end of the year. However, this condition does not apply to plantations and fruits, for their zakat should be paid, or at least calculated, on the harvest day and include what has been consumed before the harvest.
  • In short, there are two types of zakat: one grows by itself (e.g., crops and fruits), and the other is used for growing and production (e.g., money, merchandise, and cattle). In the former case, zakat should be paid at harvest time; in the later, at the end of the year.
  • The wealth subject to zakat should be actively or potentially increasing, growing, or productive. This condition will be explained below.
  • One must have private, doubtless ownership or possession and the right of disposal of the wealth liable to zakat.

Intention. Since paying zakat is an act of worship, its validity depends upon one's sincere intention to pay it for God's sake. If one pays it without making the intention, one can still intend while the wealth expended as zakat has not yet been consumed.

Paying Zakat at Its Due Time. Zakat must be paid immediately at its due time. Deferring it is prohibited, unless there is a valid reason not to do so.

Holdings Subject to Zakat and Their Nisab. Islam enjoined zakat on currencies and similar things, such as shares, bonds and checks, gold and silver, crops, fruit, livestock, merchandise, minerals, and treasure.

The Standard of Richness. Islam does not criticize earning; rather, it encourages working and earning one's livelihood. But it does not approve of earning for luxury and a luxurious life, and urges Muslims to work, earn, and live for the other life as their goal. It encourages mutual helping in society and spending in God's way and for the needy, and has not established a fixed standard of living. It regards having a house, a mount, two suits and other articles of clothing, and one month worth of livelihood (some say that one can keep a year of livelihood at the most) as the necessary commodities or wealth upon which one does not have to pay zakat. Bedi├╝zzaman Said Nursi expresses a standard that can be valid for all times, as follows: While most Muslims are below the average standards of living, a Muslim cannot live a luxurious, comfortable life.

The Sunna has established approximately 90 grams of gold or about 600 grams of silver or 40 sheep or 30 heads of cattle or 5 camels as the standard. If, according to the place or the general standard of living of the people in a particular place, one has banknotes, merchandise, or other kinds of increasing income or capital whose value is equal to any of the standard values given, he or she must pay zakat. However, in establishing the nisab, the minimum amount or value, which favors the poor, is considered.

The Nisab and Zakat for Different Items of Wealth

The Nisab and Zakat for Gold, Silver, and Other Jewelry. The nisab for gold is 20 dinars (approximately 90 grams) and for silver is 200 dirhams (approximately 600 grams), both being owned for one year. The due on them is one-fortieth of their value. Any additional amount is to be calculated in this manner. Gold and silver are combined. Thus, if one has gold and silver whose value is equal to 200 dirhams of silver, zakat must be paid. Likewise, gold, silver, banknotes and the like, and commercial merchandise are also combined. Things made of gold and silver are treated like gold and silver. In other words, if the weight of gold and silver they contain amounts to the nisab, their zakat is paid.

Although most of the scholars opine that no zakat has to be paid on diamonds, pearls, sapphires, rubies, corals, or other precious stones that women wear as ornaments and unless they are used for trade, it is piety and a measure to be saved from the obligation of zakat, which is both God's and people's right on rich people, to make some payment due to them. One should not buy such precious stones in order to avoid paying zakat.

...more on
Zakat for Different Items of Wealth

0 comments:

Post a Comment

 

Where you from

Who's online

Tips Pelaburan Emas | Gold Investment Tips